Aarstiderne måltidskasser

Hos Aarstiderne er man bevidst om jorden og kvaliteten, af de grøntsager man herigennem dyrker. Økologi er derfor en meget vigtig parameter i, hvordan man hos Aarstiderne fremskaffer råvarerne til de populære måltidskasser. 

Hver eneste uge, hele året rundt, sørger den danske virksomhed Aarstiderne, for at bringe lækre økologiske måltidskasser, ud til sultne danskere i hele landet. Fælles for de populære kasser er, at de alle er fyldt med lækre økologiske ingredienser og spændende opskrifter, som er lige til at gå til og nemme at lave.

Hvad er Aarstiderne?

Aarstiderne er en dansk virksomhed, som blev stiftet tilbage i 1999, af Thomas Hartung og Søren Ejlersen. Lige siden er Aarstiderne, særligt blevet kendt for deres måltidskasser, som udelukkende består af gode økologiske råvarer, som bliver leveret direkte til din hoveddør.

Aarstiderne tilbyder en lang række af forskellige måltidskasser, som hver især indeholder gode økologiske råvarer, med tilhørende opskrifter til mange spændende måltider, hver eneste uge året rundt. Det eneste du skal sørge for, er selv at tilberede et lækkert måltid til dig og resten af familien.

Måltidskasserne består af 20 forskellige kasser, hvor indholdet varierer i alt, lige fra vegetariske retter, til børnekasser og mad som er specielt lavet til folk på low-carb diæter.

Måltidskasserne

Hos Aarstiderne lægges der en stor vægt og værdi i at hver eneste af de mange måltidskasser, passer til dig, din familie og jeres daglige behov, for lækker økologisk mad. Uanset hvilken en kasse du vælger, kan du forvente at modtage en kasse propfyldt af friske økologiske grøntsager, frugt samt frisk fisk og udskåret kød. 

Den danske virksomhed gør meget ud af at udvikle og nye og spændende måltidskasser, der er tilpasset danskernes forskellige livsstile. Derfor kan du i det store udvalg, finde måltidskasser som passer til vegetaren, til dem er er på slankekur og tæller kallorier, til børnene og til dem der godt kan lide at smage på forskellige egnsretter, fra hele verden. 

Hver eneste måltidskasse indeholder næsten alt hvad du skal bruge, for at lave det måltid som er beskrevet i den vedlagte opskrift. Det vil sige at du både finder kolonialvarer, fisk, kød, mejeriprodukter og grøntsager i kassen. Det eneste du selv skal bidrage med, er ofte bare de ting som du alligevel har stående i dit køkken, såsom salt, peber og olie. 

En kasse fuld af gode økologiske råvarer direkte til dig

Alle Aarstidernes varer er 100% økologiske. Det vil sige at alle de ingredienser du finde i din måltidskasse, kommer fra forskellige økologiske landbrug både i Danmark, men også i udlandet. 

For Aarstiderne er det vigtigt at din mad er god, både for dig, men også for resten af verden. Derfor har Aarstiderne samlet en lang række professionelle og passionerede fagfolk, som i fællesskab har sat sig for at udvikle en række af fantastiske måltidskasser, som er klare til at blive leveret hjemme hos dig. Det eneste du skal bekymre dig om, er at tilberede al den lækre mad. 

Opskrifter fra kendte kokke

Aarstiderne samarbejder med en lang række af landmænd, kokke og forskere, som alle arbejder ihærdigt for at udvikle spændende ny måltidskasser.

Og derfor indeholder alle måltidskasserne hver især spændende opskrifter, som er udviklet af nogle af Danmarks bedste og kendte kokke. Det er blandt andet Louisa Lorang, Jens Mohr, Pernille Skjødt og Christine Bille, som hver især kommer med forskellige spændende bud, på sunde opskrifter som er nemme at lave. Selv for dem der ikke er vant til at svinge med de store gryder i køkkenet.

Et abonnement hos Aarstiderne

Vælger du at lave et abonnement hos Aarstiderne, kan du glæde dig over at modtage en måltidskasse hver eneste dag. Fordelen er at du her selv kan skræddersy dit abonnement, så det passer til dig og din families behov. 

Laver du et abonnement hos Aarstiderne er der ingen binding, og du kan derfor opsige abonnementet, lige når det passer dig. Du kan også selv ændre i dit abonnement, så har du fortrudt at du kun har lavet et abonnement til et måltid om ugen, kan du altid sætte antallet af måltidskasserne op, så de passer til dit forbrug. 

Mange forskellige måltidskasser at vælge imellem

Hos Aarstiderne findes der hele 20 forskellige måltidskasser, du frit kan vælge imellem. Det gælder blandt andet måltidskasser til vegetarerne, den travle børnefamilie og til dem der ikke ønsker gluten. 

Aarstiderne udvikler hele tiden nye produkter, og det betyder også, at der løbende bliver flere og flere af de populære kasser, du kan vælge imellem. 

De forskellige måltidskasser:

 1. Kvikkassen
 2. Vegetarkassen
 3. Børnefamiliekassen
 4. Livretter 
 5. 500 kalorier kassen
 6. Flexitarkassen
 7. Børnefamilie 20 minutter
 8. Ketokassen
 9. Jeres favoritter
 10. Vegetar 
 11. Børnevegetar
 12. Den veganske måltidskasse
 13. Verdenskassen
 14. 10 minutters kassen
 15. Sensekassen
 16. Den anden sensekasse
 17. Pescetarkassen
 18. Den glutenfri veganerkasse
 19. Slank morgen
 20. Kvikkassen uden fisk

Kvik Måltidskassen

Kvikkassen er den hurtige kasse, som indeholder mad nok til 1-5 personer. Indholdet er enkelt og ligetil, og passer derfor perfekt til dig, som ønsker et velsmagende og næringsrigt måltid i en fart. Retterne kan tilberedes på max 30 minutter, og passer både til børn og voksne. 

Vegetar Måltidskassen

Denne kasse er fuld af sunde og smagfulde retter til vegetarer. Kassen indeholder mad til 1-4 personer, og kan tilberedes på blot 45 minutter. Vegetarkassen byder på en lang række velsmagende og indbydende vegetariske retter. Den kan både bruges af vegetarer, men også være til stor inspiration til at spise mere grønt i hverdagen, for dem der ikke er vegetarer.

Børnefamilie Måltidskassen

Denne måltidskasse egner sig særligt godt til den travle børnefamilie, hvor det er vigtigt at få noget sundt og næringsrig mad, også selvom det til tider skal gå hurtigt. Denne kasse indeholder nok mad til 2-5 personer, og tilberedes på blot 40 minutter. Maden i denne kasse er ideel til at både børn og voksne i fællesskab kan hjælpe hinanden med at tilberede maden. 

Livretter Måltidskassen

Er en kasse fuld af mad inspireret af de klassiske opskrifter, som de fleste af os holder særligt meget af. Det er velkendte retter til børn – med en grøn twist. Livretten er hverdagsmad, som smager af noget blandet med spændende tilbehør og grønt efter årstiden. Livret kassen indeholder mad til 2-4 personer.

500 kalorier Måltidskassen

500 kalorier kassen er specielt lavet til dig, der gerne vil tabe dig nogle kilo. Kassen er lavet sammen med nøje afpasning af kaloriemængde, og med i kassen hver uge, modtager gode råd til dit motion og vægttab. Hvert måltid fra måltidskassen har i gennemsnit 500 kalorier pr. måltid. 

Flexitar Måltidskassen

Er til dig der gerne vil spise masser af grønt, blandet med en lille smule kød eller fisk. Flexitarkassen er fuld af skønne bælgfrugter, krydderier og blandede citrusfrugter, som er med til at gøre dine retter sunde og velsmagende. Kassen indeholder mad til 2-4 personer. 

Børnefamilie 20 minutter

Nogle dage skal det gå stærkt at lave god og velsmagende mad. Her er den hurtige børnefamilie kasse særlig god. Retterne som er bygget op om sæsonens råvarer, tager maksimalt 20 minutter at lave, og passer godt til børn. 

Ketokassen Måltidskassen

Ketokassen er lavet til dig, der er på en Keto diæt. Kassen er tilrettelagt med gode opskrifter i et 6 uger loop, og tænkt som en alternativ ny måde at tabe dig på. Hver enkelt portion du laver fra Ketokassen, indeholder 10-15 g kulhydrat pr. portion, og er derfor en god kickstart til et sundt vægttab.

Jeres favoritter Måltidskassen

I denne kasse bestemmer du selv indholdet. Måltidskassen er sammensat af de forskellige retter som er lavet fra inspiration fra Aarstidernes kunder. Derfor kan du også i denne kasse møde forskellige retter, som ikke har den helt samme tilberedningstid.

Vegetar Måltidskassen

Vegetarkassen er fuld af smagfulde vegetariske retter, til både børn og voksne. Kassen er fuld af inspiration til lækre grønne retter, og er Aarstidernes bud på lækre grønne vegetariske retter, til dig som ønsker en hjælpende hånd til nye spændende retter. 

Børnevegetar Måltidskassen

Ønsker du at få en måltidskasse som er fuld af vegetariske retter, som alle i familien kan lide, og så børnene. Så er Børne Vegetarkassen et godt bud. Kassen indeholder mange retter, som er en god blanding af klassisk mad, fast food og mad fra hele verden. Måltiderne er hurtige at lave, og ofte tager ca. 30 minutter. 

Den veganske Måltidskasse

Det kan være svært at finde på nye opskrifter, som er helt uden animalske produkter. Men med denne kasse er det nemt. Kassen er fuld af nærende retter, som maksimalt tager 45 minutter at tilberede. 

Verdens Måltidskassen

Verdens kassen er til dig, som gerne vil have mad der er inspireret fra andre lande. Retterne er inspireret af det udenlandske køkken, altid uden svinekød. Verdens kassen tager højst 45 minutter at tilberede, og indeholder mad til 2-4 personer, 3 dage om ugen. 

10 minutters Måltidskassen

Vil du gerne have lynhurtig og velsmagende mad, som kan tilberedes på kun 10 minutter. Så er denne kasse måske noget for dig. Denne kasse adskiller sig fra mange af de andre måltidskasser, da alt maden allerede er tilberedt. Det eneste du skal gøre, er at opvarme den og selv lave et hurtigt tilbehør. Kassen indeholder 2-3 simreretter.

Sense Måltidskassen

Sense er en livsstil, og vil du gerne spise efter Sense-principperne, så er denne kasse helt sikkert et forsøg værd. Med denne kasse får du både lækre råvarer, samt enkle opskrifter og en oversigt over hvordan retterne i kassen skal fordeles, i forhold til spisekasse-modellen. Retterne er enkle, og tager ca. 30-40 minutter at lave.

Den anden sense Måltidskasse

Denne kasse er specielt lavet til dig, der gerne vil spise efter sense principperne alle ugens syv dage. Sense er en metode, der kan hjælpe dig med at blive mere bevidst om hvad du spiser, så du får et varigt vægttab. Ligesom retterne i Sense kassen, er denne ret også simpel at lave, på ca. 30-40 minutter.

Pescetar Måltidskassen

Er du meget glad for fisk og skaldyr, så er denne måltidskassen Pescetar, et rigtig godt bud. Her får du enkle og overskuelige opskrifter, som er ligetil at gå til. I kassen er der mange forskellige lækre grøntsager, som nøje er tilpasset, så du undgår madspild. Retterne tager 30-40 minutter at lave. 

Den glutenfri veganer Måltidskasse

Er du glutenallergiker, eller ønsker bare at begrænse dit indtag af produkter, som indeholder gluten. Så er denne måltidskasse et ideelt valg. Måltidskassen indeholder 100% glutenfrie råvarer, som er fulde af smag og variation. Retterne i denne kasse tager ca. 45 minutter at lave. 

Slank morgen Måltidskassen

Hvis du hører til dem der har travlt om morgenen, så er denne kasse en god løsning til dig. Den indeholder friske fedtfattige og fiberrige råvarer, som giver dig en dejlig mæthedsfornemmelse i mange timer op ad dagen. Måltiderne i denne kasse kan tilberedes på maks. 20 minutter. 

Kvikkassen uden fisk Måltidskassen

Denne kasse er fuld af hurtige og velsmagende retter uden fisk. Bryder du dig derfor ikke om fisk er denne kasse en god mulighed for dig. Kassen indeholder en masse grønne råvarer som både er nemme og hurtige at tilberede, altid med en stor smag.

Så nemt er det at bestille hos Aarstiderne

Kunne du tænke dig at prøve en af de mange måltidskasser fra Aarstiderne, så er det meget enkelt og nemt at komme i gang. Det eneste det kræver er, at du klikker dig ind på hjemmesiden, finder den måltidskasse som du gerne vil prøve, og så er du i gang.

 • Klik ind på Aarstidernes hjemmeside 
 • Vælg den måltidskasse du ønsker at modtage, og tilføj denne til din indkøbskurv
 • Du vælger herefter selv hvor mange dage, og hvor mange personer du ønsker at modtage mad til
 • Herefter vælger du hvilken en dag du ønsker at modtage din måltidskasse
 • Tilføj eventuelle bemærkninger til din måltidskasse for eksempel hvor din måltidskasse må stilles
 • Anvend dit betalingskort for at betale

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.