Frugtkasse – få frisk og dansk frugt leveret hjem til dig

Frugt er også kendt som naturens slik. De søde og saftige vidundere fra naturen er – modsat slik – rige på vitaminer, mineraler og vigtige antioxidanter. Når du handler frugt i supermarkedet, vil du typisk opleve, at det kan være ligeså dyrt som slik. Ønsker du at spare penge og hver dag kunne sætte tænderne i friske og sunde snacks, skal du overveje at blive én af de mange danskere, som får kasser med frugt leveret til hoveddøren. 

Spar 30% på første frugtkasse

Fordele ved at få frugtkasser til døren 

Du kan blandt andet nyde godt af disse fordele, når du er abonnent på frugtkasser til private: 

  • Du sparer penge på køb af frisk frugt til hele familien
  • Du slipper for at handle stort ind
  • Du bestemmer selv, hvilken type frugtkasse du vil have
  • Du kan komme til at leve sundere med frugt som snack og mellemmåltid
  • Du kan få dansk og økologisk frugt til dig selv og børnene

Frugtkasser er spændende og farverige leveringer, som både små og store medlemmer i husstanden vil elske. Alle og enhver kan komme til at få gavn af de sundhedsmæssige, praktiske og økonomiske fordele. Det eneste, du skal gøre for at blive kunde, er at oprette dig hos én af de mange leverandører, som sørger for at pakke, sælge og levere de sunde kasser.

Derfor skal du undersøge forskellige typer af frugtkasser

Vi mennesker har forskellige præferencer, når det kommer til frugt og grønt. Mens nogle foretrækker de traditionelle og velkendte, danske frugter såsom æbler, blommer og pærer, er der andre, som nyder smagen af mere eksotisk frugt i form af bananer, appelsiner og vindruer. Uanset hvad du er til, kan du vælge dén type kasse med frugt, som matcher smagsløgene i din husstand. 

Det er en god idé at undersøge valgmulighederne hos flere forhandlere af frugtkasser. Der kan være forskel på både indhold og priser, og forhandlerne kan have forskellige fragtmuligheder. Sørg for at orientere dig om hvor de enkelte forhandlere leverer i Danmark, så du ikke får problemer med din bestilling, når bopælsadressen indtastes.

Alle forhandlere af kasser med frugt har informerende hjemmesider, som giver et godt overblik over produkter og kundefordele. 

Sådan opretter du dig som kunde

Når du har fundet frem til dén forhandler, som hver eller hver anden uge skal levere lækker og frisk frugt hjem til dig, skal du oprette dig som kunde. Dette gør du direkte på hjemmesiden, hvor du ledes igennem en proces med få trin:

  1. Valg af produkt
  2. Indtastning af personlige oplysninger 
  3. Gennemførelse af bestilling 

Køb af frugtkasser fungerer som abonnementsordninger. Det betyder, at du hver måned betaler et fast beløb og automatisk får leveret den type kasse hjem til hoveddøren, som du har bestilt. 

Når du er oprettet som kunde, får du et personlig log-in, så du kan se, hvilken type kasse du er abonnent på nu. På din personlige side kan du foretager ændringer, hvilket blandt andet kan blive tilfældet, hvis du og familien tager på ferie og ikke er hjemme i en kortere periode. 

Det anbefales, at du knytter din abonnent op på Betalingsservice, så de månedlige betalinger automatisk trækkes fra din konto. Dermed glemmer du ikke en betaling, og du kan være sikker på, at der altid kommer sunde snacks hjem til dig, så du ikke skal købe stort ind i det lokale supermarked.

Undgå madspild og bestil en personlig frugtkasse

Det er langt fra alle supermarkeder, der giver kunderne mulighed for at vælge præcist de antal frugter, som passer til behovene i husstanden. Ofte skal du købe 10 styk af en bestemt slags frugt for at opnå rabat. Denne salgstilgang fører til, at vi typisk kommer til at købe flere frugter, end vi får spist. Vi smider de frugter ud, som bliver for gamle og overmodne. 

Uanset hvilken forhandler du vælger, vil du opdage, at der er forskellige størrelser på de populære frugtkasser. Det vil altid fremgå på hjemmesiden, hvor mange personer de enkelte kasser indeholder frugt til. 

Du undgår madspild, når du vælger frugtkasser til 2-6 personer. I produktbeskrivelserne kan du få detaljerede informationer om, hvor mange styk frugt der følger med i din kasse. 

Hvad koster økologiske frugtkasser?

Der er forskel på priser på frugtkasser. Din pris vil være afhængig af, hvor mange personer din kasse med frugt skal dække over. Derfor vil kasserne med frugt til 2 personer være billigere sammenholdt med familiekassen, som pakkes til 4-6 personer.

Du skal holde din personlige pris op imod, hvad du ville have betalt for samme mængde og type af frugt, hvis du skulle handle ind i supermarkedet. 

Mange forhandlere tilbyder deres kunder fordelagtige tilbud, når de er abonnent af en frugt- eller grøntsagskasse. De fleste forhandler af kasser med frugt og grønt tilbyder også de populære måltidskasser. Ved at kombinere en kasse med frugt med en bestemt måltidskasse kan du opnå rabat, så du kan spare penge nu og i fremtiden. 

Bestil din prøvekasse i dag

Overvejer du at gøre som tusindvis af danskere med at få mad, frugt og grønt leveret til privaten, kan der være mange praktiske spørgsmål. Som potentiel kunde kan du vælge at få en frugtkasse på prøve.  På den måde kan du få erfaring med de praktiske fordele, og du kan blive klogere på, hvilke typer af frugter du og din familie skal forkæles med i fremtiden. Du bindes ikke af en prøvekasse, og du kan nyde godt af samme fordele ve