Kokkens Hverdagsmad måltidskasser

Hos Kokkens Hverdagsmad er missionen at levere lækre, og gode måltidskasser ud til danske børnefamilier. Kokkens Hverdagsmad er et lille firma, som hører under Catering Danmark, og har derfor over 50 års erfaring med at lave sund og nærende måltider. 

Spar 20% på første kasse

Bestiller du en måltidskasse hos Kokkens Hverdagsmad, er du derfor sikret et sundt og næringsrigt måltid, som er lavet af passionerede professionelle kokke. 

Hvad er Kokkens Hverdagsmad?

Kokkens Hverdagsmad er drevet af Catering Danmark, og har derfor mange års erfaringer med mad med i bagagen. Måltidskasserne består af sunde og varierede måltider, som blot kræver en enkelt opvarmning inden den serveres. 

Hos Kokkens Hverdagsmad, sættes der en ære i at udvikle nogle spændende madplaner, der sikrer dig i at få en næringsrig kost, altid med udgangspunkt i Sundhedsstyrelsens anbefalinger. 

Måltidskasserne

Alle retterne i måltidskasserne er udviklet af professionelle kokke og ernæringseksperter, og derfor kan du forvente en måltidskasse, med masser af smag, saft og kraft. Måltidskasserne fra Kokkens Hverdagsmad bidrager til den sunde livsstil, også selv når det en gang imellem skal gå lidt stærkt. 

Med en af de tre forskellige måltidskasser fra Kokkens Hverdagsmad, er det nemt og lækkert at servere en lækker aftensmad for resten af familien. Du slipper helt for at skulle planlægge, og bruge tid på at finde ud af hvad der skal købes ind i ugens løb, for at kunne servere et sundt og lækkert aftensmåltid for din familie. 

Spar 20% på første kasse

Måltidskasserne fra Kokkens Hverdagsmad, indeholder alt det du skal bruge for at lave et lækkert måltid. Det er både kød, grøntsager og forskelligt tilbehør, som allerede er tilberedt, det eneste du skal gøre, er at følge de anvisninger der følger med til din kasse, eller som du også modtager på din mail. 

Med i din måltidskasse findes der forskellige produkter, hvor nogle holder sig bedre end andre. En god ide er derfor at være opmærksom på dette, og eventuelt serverer de råvarer med kortest holdbarhed først. 

Nye spændende retter hver uge

Bestiller du en måltidskasse hos Kokkens Hverdagsmad, bliver du ikke træt af at få det samme mad igen og igen. For de dygtige kokke hos Kokkens Hverdagsmad, udvikler hver eneste uge, nye og spændende retter, så du altid kan få en varieret og spændende menu. 

Er der nogle retter i menuen du ikke bryder dig om, har du også mulighed for at udskifte retterne, mod et mindre tillæg. Til gengæld modtager du en måltidskasse, som passer perfekt til dine smagsløg. 

Fleksibel og ligetil

Det er ikke kun alle de travle børnefamilier, som kan have stor glæde af en måltidskasse, måltidskasser er for alle. Nogle dage eller perioder kan det være rart ikke altid at skulle planlægge, købe ind og tilberede en aftensmad, og det gælder uanset om man har børn eller ej. 

Det gælder alle uanset om man bor alene eller om man er en stor familie på 5. Det kan være i perioder med meget arbejde, eller perioder hvor lysten til at lave god mad bare ikke rækker. Her er det godt med en nem måltidskasse, som bliver leveret direkte hjem til døren. 

Måltidskasserne fra Kokkens Hverdagsmad kan derfor bestilles helt ned til en person, men også til familier på 5. Forskellen er bare, at jo flere personer du bestiller til, jo billigere bliver din måltidskasse. 

Hos nogle familier er det heller sikkert at alle familiemedlemmer er samlet til aftensmad hver dag. Derfor har du mulighed, fra dag til dag, at justere hvor mange kuverter kassen skal indeholde. 

Kokkens Hverdagsmad og økologi

For Kokkens Hverdagsmad er missionen at give dig som kunde, mest mulig værdi for pengene. Det er også den primære grund til at du ikke altid, finder økologiske råvarer i de forskellige måltidskasser. 

Økologiske grøntsager har oftest en kortere holdbarhed end andre ikke økologiske grøntsager, og det alene, er med til at gøre at ikke konventionelle grøntsager ofte indgår i måltidskasserne, da de kan holde sig friske i længere tid. 

Råvarerne som er brugt i måltidskasserne, er dog altid udvalgt efter den aktuelle sæson, og på den måde har hver eneste grøntsag haft lov til at suge alt den næring og kraft til sig som muligt. Ved at bruge sæsonens forskellige råvarer, er det med til at sikre en stor variation i hver eneste måltidskasse. 

Spar 20% på første kasse

Gør hverdagen nemmere for børnefamilien

De fleste forældre kan godt skrive under på at tiden, med små børn ofte går alt alt for stærkt. Så hvorfor ikke bruge den kostbare tid sammen med dem, i stedet for at altid at skulle bekymre dig om lange indkøbslister og uoverskuelig og kringlede opskrifter? Med en måltidskasse fra Kokkens Hverdagsmad er der tid til at prioritere det, der er det vigtigste for dig. 

Nemt overblik med smart app

Retterne fra Kokkens Hverdagsmad, er allerede tilberedte når du modtager dem. Det er derfor ikke nødvendigt at gøre ret meget ved maden, når du skal nyde de forskellige retter. Til gengæld skal du opvarme retterne, og derfor har Kokkens Hverdagsmad deres egen app, hvor du kan følge en guide og få inspiration til hvordan du anretter dine måltider. 

I appen kan du også se næringsindholdet, i de forskellige retter. Du har også mulighed for at give din mening til kende, ved at bedømme dine retter, og på den måde være med til at forbedre deres service og deres produkter. 

Har du ikke mulighed eller lyst til at hente app’en, bliver du ikke snydt. Du modtager nemlig dine guides pr. mail. 

3 gode og sunde løsninger

Hos Kokkens Hverdagsmad kan du vælge mellem tre forskellige måltidskasser. Kokkens Favoritter, Sund Balance og Lynkassen. For at give dig et godt overblik over hvad de enkelte kasser indeholder, er her en lille beskrivende guide.

Kokkens Favoritter

Kokkens favoritter består af en spændende menu, som er en god blanding af lækre gryderetter, sunde supper, gode og velsmagende hakkebøffer med bløde løg og mange andre. Det er med andre ord de traditionelle retter, som mange os holder særlig meget af. Alle retterne er tilberedt når du får din kasse, og det eneste du skal gøre, er at tilberede en lille smule, før den er klar til at blive serveret. 

Sund Balance 

Ønsker du at servere en aftensmad som indeholder lidt flere grøntsager, og lidt mindre kulhydrater. Så er der i denne måltidskasse, skruet kraftigt ned for både sukker, kulhydrater og stivelse. Kassen indeholder som regel en kød fri dag. Sund Balance måltidskassen kan bestilles til enten 2 eller 4 personer.

Lynkassen

Lynkassen er som navnet siger, mad leveret i en rygende fart. Når du at bestille kassen inden kl. 12, bliver den leveret til dig på samme dag inden kl. er 18. I kassen er der mad til tre dage, til 2,4 eller 6 personer.

Sådan bestiller du en måltidskasse fra Kokkens Hverdagsmad

Det er nemt at bestille en måltidskasse hos Kokkens Hverdagsmad. Bestiller du senest onsdage kl. 23.59, kan du allerede modtage din måltidskasse den følgende søndag eller mandag. 

  • Gå ind på kokkenshverdagsmad.dk og vælg hvilken en måltidskasse du ønsker at modtage
  • Herefter vælger du antallet af personer kassen skal passe til samt hvilken en uge du gerne vil modtage måltidskassen, du kan også vælge om du ønsker at modtage mad til 3 eller 4 dage
  • Udfyld hvornår du ønsker at modtage din første levering
  • Tilføj produkterne til din indkøbskurv
  • Tilføj din adresse
  • Anvend dit betalingskort for at betale