Måltidskasser til børn

Måltidskasser til børn er en fantastisk måde at sikre, at børnene får den næring, de har brug for at vokse og udvikle sig.

Måltidskasserne indeholder færdiglavet mad, der er specielt tilpasset børns smag og næringsbehov, og de kan være en god måde at give børnene en bredere smagsoplevelse og hjælpe dem med at undgå junkfood og andre usunde alternativer, som man ofte kan vælge i en travl hverdag.

En af de store fordele ved måltidskasser til børn er, at de kan give børnene en sundere kost. En del børns kost består i dag af nemme løsninger, som kan indeholde fastfood og junkfood – Som på sigt ikke er en sund og nærende kost.

men måltidskasserne giver mulighed for at prøve nye fødevarer og få en varieret kost. De fleste måltidskasser er også tilpasset børns alder og næringsbehov, derved kan det være nemmere at sikre at børn for måltider som er sunde og gode for dem.

En anden fordel ved måltidskasser er, at de gør hverdagen nemmere for forældrene.

De skal ikke tænke på at planlægge maden hver dag og kan i stedet fokusere på at nyde tiden med børnene. Måltidskasserne tager også det besvær væk at skulle bekymre sig om, om portionerne er større end nødvendigt, og de hjælper med at undgå overspisning.

Der findes et stort udvalg af måltidskasser til børn, og man kan vælge mellem kasser med forskellige temaer, fx grøntsager, fisk eller kylling.

Eksempler på børne måltidskasser:

BørnefamilieKassen fra aarstiderne indeholder nemme, hurtige og kendte retter, som alle i familien kan lidt.

Retterne er baseret om de grøntsager, som oftest spises, sammen med kød og fisk.

Derudover har de også Børnekvik og Børnevegetar kasser.

Hellefresh kører med konceptet Familievenligt – Hvor der er fokus på at måltiderne er noget for hele familien. Hellofresh er ret smart og det er muligt for dig at selv vælge de retter, som du gerne vi have i den næste måltidskasse – Det er smart og det er nemt.

Sundtakeaway har også en familiekasse, som appelerer til hele familien, som gerne vil have en sund og varieret kost. Når man er inde på siden, kan man se de næste ugers måltider som man kan vælge fx i en uge er:

  1. Saftige oksefrikadeller med kartoffel og grønt
  2. Klassisk mørbrad, brune ris og grønnne bønner
  3. Kylling i fad og kix af grønt (Broccoli, gule bønner, peberfrugt = Dertil fulkornspasta
  4. Rugpaneret sejfilet med kartofler og tilbehør
  5. Kyllingeinderfilet der er marineret med vilde ris, mix af peberfrugt, rødløg og squash
  6. Tartelet Torsdag
  7. Svenske kødboller serveret med kartoffeltern, tyttebærsauce og ærter
  8. Sprød blomkålsbøf serveret med basmatiris, indisk karrysauce og juliennegrønt
  9. Gammeldags frikadelle burger med fuldkornsbolle, mayo, rødkål og syltede agurker

Det er dog vigtigt at undersøge de forskellige måltidskasser og deres indhold, inden man vælger en. Man bør være opmærksom på, om kasserne indeholder tilsætningsstoffer, allergener eller andre, og man bør også undersøge, om de lever op til ens eget ønske om en bæredygtig og miljøvenlig madproduktion.

I alt er måltidskasser til børn en fantastisk måde at sikre, at børnene får den næring, de har brug for, og samtidig gøre hverdagen nemmere for forældrene. De er en god måde at give børnene en sundere kost og hjælpe dem med at prøve flere forskellige retter, som man ellers ikke vil servere. Da det kræver tid at finde inspiration til nye og spændende retter.

Alt i alt er Måltidskasser til børn, en nem løsning for børnefamilier til at sikre en god og varieret kost uden at man skal bruge en masse kostbar tid på madlavning, indkøb og indhentning af inspiration.