Simple Feast måltidskasser

I dag findes der efterhånden mange forskellige og spændende måltidskasser, og derfor kan det nogle gange være svært at navigerer rundt i de mange forskellige tilbud. 

Simple Feast er måltidskasser, som er skabt til dig, som enten lever, eller gerne vil have en bæredygtig livsstil. Indholdet i hver af Simple Feast forskellige måltidskasser er fulde af økologiske råvarer, som alle er dyrket i Danmark. 

Spar 20% på din første måltidskasse

Råvarerne er altid friske, næringsrige og helt frie for alverdens sprøjtemidler. Så ønsker du at få en lækker måltidskasse hjem på køkkenbordet, som kun består af de lækreste økologiske råvarer, helt uden spor af kød, så er en af de forskellige måltidskasser fra Simple Feast, helt sikkert værd at prøve. 

Hvad er Simple Feast?

Grønt er godt, men grønt der er 100% økologisk er endnu bedre, og det er præcis hvad Simple Feast er. Simple Feast blev grundlagt tilbage i 2014, med den simple mission at skabe lækker hverdagsmad, hvor planternes naturlige kraft og smag er i centrum.

Gennem lækre plantebaserede retter, vil Simple Feast være med til at gøre hverdagen nemmere og mere grøn, både for din, dine børns og fremtidens skyld. 

Simple Feast udvælger alle ingredienser og krydderurter, som passer hver enkelt sæson. Det betyder, at du altid får leveret de mest friske råvarer i din måltidskasse, som hverken er importeret, eller behandlet med forskellige sprøjtemidler.

Veganer eller vegetar? 

Som veganer og vegetar er det særligt vigtigt at spise en varieret kost. Som også erstatter de vitaminer og næring, der særligt findes i kødprodukter. Vegetarer og veganere skal derfor sørge for at få rigeligt med jern, protein og B12 i deres kost.

Alt kød er valgt fra i de forskellige måltidskasser fra Simple Feast. Derfor finder du kun retter hvor kun sunde og nærende grøntsager er i fokus. Alle retterne i kasserne, er nøje sammensat, så du er garanteret en velbalanceret kost, som består af de vigtige vitaminer såsom jern, protein og mineraler, som er vigtige for at få en daglig varieret kost. 

Spar 20% på din første måltidskasse

Fleksibelt abonnement

Det smarte ved de forskellige måltidskasser fra Simple Feast er, at det ikke er nødvendigt at lave et abonnement. Du bestemmer selv, om du kun vil prøve en enkelt kasse, eller om du hellere vil lave et abonnement. Vælger du et abonnement er det helt op til dig, om du gerne vil modtage en måltidskasse en gang om ugen, eller en hver 14. dag. 

Skal du f.eks. på ferie, eller vil du gerne sætte dit abonnement på pause af en helt anden grund, er der heller ikke noget der forhindrer dig i at gøre det. Du kan endda også springe dine leveringer over, i tilfælde af at du ikke er hjemme. 

Simple Feast er spiseklare måltider på kun 10 minutter

Hos Simple Feast bliver alle opskrifter lavet af professionelle kokke, som alle har en stor passion og kærlighed for at lave sund mad, med masser af smag. Hver af de tre måltidskasser består af ingredienser som er forberedt af deres kokke. Det eneste du skal gøre, er at opvarme, blande og anrette maden, til dig og resten af familien. 

Emballage i bionedbrydelig emballage

Helt fra start har Simple Feast taget stor afstand fra at anvende plast i alle deres måltidskasser, i stedet er alle produkter pakket i 100% biobaseret emballage, som består af majs, kartoffelfibre og træfibre. 

Det rigtig smarte ved den biobaserede emballage, er at bakkerne kan genbruges op til ca. 8 gange. Og det nedfrosne vand du finder i hver måltidskasse, er vand du sagtens kan drikke når det tør op, det er nemlig bare ganske almindeligt postevand. 

Når du har tømt kassen, så stil den ud inden din næste levering, så sørger Simple Feast leverandører nemlig for at tage den med tilbage, så den igen kan blive brugt til en af de nye måltidskasser. 

3 lækre måltidskasser fra Simple Feast

I alt findes der tre gode måltidskasser at vælge imellem hos Simple Feast. Family Feast, Season Feast og Comfort Food. 

For at finde ud af hvad hver af de lækre måltidskasser indeholder, er her en lille guide, så du nemt kan danne dig et godt overblik. 

Family Feast Måltidskassen

Family Feast er en suveræn måltidskasse til den travle børnefamilie, som gerne vil udfordres på de gamle klassiske børnevenlige retter, såsom pita, pizza og spaghetti bolognese. Alle retterne i Family Feast, er i stedet lavet om til 100% økologiske, vegetariske eller veganske versioner. Retterne leveres delvist færdiglavede, og er derfor en hurtig løsning på nem mad på bare 10 minutter. 

Måltidskassen er også simpel, og en ideel løsning til børnefamilien, som ønsker at spise på en mere klimavenlig måde. Alle opskrifterne er lavet på en meget enkel måde, og er lavet på den måde at alle i familien kan bidrage til at lave familiens aftensmåltid. 

Denne kasse er ideel til den travle familie som ønsker mere luft i hverdagen, og mere luft til at lave alt muligt andet, end at stå hen over kødgryderne hver eneste dag. 

Spar 20% på din første måltidskasse

Season Feast Måltidskassen

Med denne måltidskasse bliver det næsten ikke nemmere at spise økologisk og bæredygtigt mad. Season Feast er grøn madglæde, som er udviklet og pakket af passionerede kokke. Man kan sagtens spise planter, og man kan til og med spise mange forskellige planter. Season Feast er en måde til, hvordan du kan få en bid af de mange forskellige planter der findes i den verden du lever i. 

Comfort Food Måltidskassen

Denne måltidskasse er til dig der godt kan lide gode og sunde simreretter, og som desværre ikke altid kan finde tiden til at lave det. Retterne i denne måltidskasse, adskiller sig fra mange andre måltidskasser, da indholdet er lavet efter en metode, der gør at de kan holde sig i op 30 dage på køl. 

Den lange holdbarhed er med til at gøre retterne meget fleksible, da du ikke behøver at spise dem samme dag du modtager dem. Hvis du ikke har lyst til en bestemt ret, eller hvis noget uventet er dukket op, kan du nemt gemme retterne, til en dag hvor du har særligt travlt. 

Sådan fungerer måltidskasserne fra Simply Feast

Måltidskasserne fra Simple Feast er 100% økologiske, de er lavet af de bedste råvarer, som har masser af god smag. Indholdet i kasserne er sund og næringsrig kost, som hjælper til med at give dig den energi, du skal bruge i din hverdag. 

Hos Simple Feast kan du selv vælge om du vil bestille en måltidskasse ad gangen, eller om du gerne vil lave et månedligt abonnement. Laver du et abonnement binder du dig ikke til en bestemt aftale, og du har altid mulighed for at opsige det igen, hvis måltidskasserne ikke lever op til dine forventninger. 

Sådan bestiller du en måltidskasse hos Simple Feast

Vil du bestille en måltidskasse hos Simple Feast, så er det super nemt og enkelt, det kræver bare at du først vælger den måltidskasse der passer til dig. 

  • Gå ind på simplefeast.dk og vælg hvilken en af de 3 forskellige måltidskasser
  • Ønsker du Family Feast eller Season Feast, skal du vælge om du foretrækker en vegansk eller vegetarisk udgave, samt hvor mange personer måltidskassen skal være til 
  • Tilføj din måltidskasse til din indkøbskurv
  • Tilføj din adresse og udfyld og vinge af om du ønsker levering en gang om ugen eller hver 14. dag 
  • Anvend dit betalingskort for at betale