Sund måltidskasse – få sunde måltider leveret til døren

Der er flere grunde til, at måltidskasser er blevet en del af mange danskeres hverdag og livsstil igennem de seneste år. Med en måltidskasse slipper du for at bruge mange timer hver uge på at finde opskrifter, lave madplan og købe ind. Tid, som du i stedet kan bruge på at slappe af, dyrke din fritidsinteresse eller nyde godt samvær med kæresten, vennerne eller familien.

Udbyder Personer Dage Tilberedning Levering Pris
 
Fra: 347kr
Se tilbud
Pris baseret på 2 pers. i 3 dage
2-6 personer 2-5 dage Skal tilberedes Gratis levering
 
Fra: 342kr
Se tilbud
Pris baseret på 2 pers. i 3 dage
1-5 personer 3-5 dage Skal tilberedes Gratis levering
 
Fra: 400kr
Se tilbud
Pris baseret på 2 pers. i 3 dage
2-4 personer 1-5 dage Skal tilberedes Levering 29kr
 
Fra: 190kr
Se tilbud
Pris baseret på 2 pers. i 3 dage
1-4 personer 1-7 dage Færdigretter Gratis levering ved køb over 299kr
 
Fra: 378kr
Se tilbud
Pris baseret på 2 pers. i 3 dage
1-4 personer 3-7 dage Skal tilberedes Gratis levering

I løbet af ugen kan mange af os komme til at bruge flere timer på at handle ind. Der skal bruges tid på kørsel til og fra dagligvarebutikker, finde ingredienser i butikkerne og ikke mindst at stå i kø. Når du vælger at få din mad leveret direkte hjem til dig, kan du bruge tiden på mere værdifulde aktiviteter med familien eller vennerne. 

Derfor er de sunde måltidskasser blevet populære hos danskerne

En måltidskasse er en smart og økonomisk fornuftige metode til at spare tid i hverdagen – uden at gå på kompromis med kvalitet og smag til måltiderne. Den store popularitet omkring kasserne med friske råvarer afspejles i de mange leverandører, som er kommet til på markedet. 

I dag kan du vælge specialpakkede kasser med ingredienser, som henvender sig til forskellige målgrupper. Der er f.eks. en variant til dig, der lever vegansk eller vegetarisk, og der er skønne kasser med ingredienser, som er pakket til dig, der elsker fisk, grønsager eller kød. 

 

Har du ønske om at gå ned i vægt eller leve en mere sundere livsstil? Der findes sunde måltidskasser, som er ideelle for dig, der vil have masser af lækre og mættende middagsretter. 

En sund og varieret kost med masser af sunde råvarer, er alfa omega for en sundere livsstil, som er sundt for dig og din krop. Hvis du bestiller sunde måltidskasser, vil du ofte få masser økologi og danske råvarer og mere tid i en travl hverdag.

Vil du gerne have en sundere hverdag, kan en løsning med sunde måltidskasser, være en god løsning – for i en travl hverdag, kan det være svært at få tid til at sørge for sund aftensmad. Hvis du får sunde måltidskasser leveret til din dør, er det bare at tilberede maden og du sparer tid på indkøb.

En anden ting som også er muligt med sunde måltidskasser, er at få flere vegetariske måltider, der flere der leverer sunde måltidskasser, også tilbyder dette i deres måltidskasser.

Hvem kan få glæde af en måltidskasse som er sund?

De elskede kasser med sunde ingredienser henvender sig til dig, der er træt af at lave kedelig og uinspirerende mad i hverdagen. Når tiden er presset, kommer mange af os til at lave den hurtige og usunde løsning i form af færdiglavet mad eller vælger at købe fastfood. 

En sund måltidskasse er for dig, der:

  • Ønsker mere tid i hverdagen til afslapning eller kvalitetstid med familien
  • Vil have inspirerende opskrifter og mættende måltider
  • Vil ned i vægt og nyde smagfulde retter hver dag
  • Vil give børnene mere grønne og vitaminrige måltider
  • Vil have mere overskud og energi generelt

Det er langt fra kun mænd og kvinder, som ønsker vægttab, der kan få glæde af en praktisk løsning med sunde ingredienser, der leveres til døren. De sunde måltider er for alle, som vil holde fast i en sund livsstil med mere energi og overskud i hverdagene. 

Når du køber din måltidskasse hos en specialiseret leverandør, følger der alle de ingredienser med, som du skal bruge. Det kræver ingen gastronomisk viden eller erfaring at få succes med at lave mad af ingredienser fra en måltidskasse. Der følger opskrifter med, så du kan kaste dig ud i alle retter uden at skulle forberede dig.

Måltiderne er beregnet til, at alle og enhver kan lave dem derhjemme eller i sommerhuset.

Sådan får du sund mad leveret til døren 

Det eneste, du skal bruge for at komme godt i gang med din sunde livsstil, er en mobil, tablet eller PC. Du skal bestille dine kasser med lækre råvarer online. Vil du have indtryk af de mange muligheder som findes med de praktiske kasser med ingredienser, skal du sammenligne forskellige udbydere. 

Det anbefales, at du vælger en dansk leverandør, så du er sikker på, at alle råvarer er sunde og friske. Når du besøger en leverandør på nettet, vil du få et overblik over alle de løsninger af kasser, som er mulige at vælge imellem. 

Når du køber måltidskasser, vil det foregå som en abonnementsløsning. Det vil sige, at du betaler et fast, månedligt beløb og får kasserne leveret direkte hjem til din hoveddør hver uge.

Find dem bedste leverandør

Du kan genkende de bedste leverandører på deres omfang af brugervenlige valgmuligheder. Det kan være en god idé at vælge en leverandør med fleksible bestillingsmuligheder. På dén måde kan du sætte dit abonnement på pause i de uger og perioder, når du og familien ikke er hjemme.

Som kunde kan du uge for uge se, hvilke opskrifter og madretter der planlægges med i den kommende uge. Skulle der være retter, som ikke tiltaler dig eller familien, kan du vælge disse fra. Derved er det ene favoritretter, som du kan glæde dig til at servere for familien. 

Vælg sund måltidskasse der matcher din livsstil

Måltidskasser er som koncept designet til at lette dig som forbruger både tidsmæssigt og økonomisk. Vi mennesker har forskellige livsstile og levemåder. Når du bestiller sund måltidskasse på abonnement, skal du være opmærksom på, hvor mange gange om ugen du ønsker at lave mad med ingredienser fra din kasse. 

For nogle familier er det ønsket at lave mad med råvarer fra måltidskassen 5-7 gange, mens det for andre husstanden skal være 2-3 gange. Uanset hvordan du ønsker at leve, kan du vælge et abonnement, som matcher din livsstil. 

Skulle dine ønsker og behov ændrer sig, kan du skifte abonnement, eller du kan vælge flere måltider til eller fra. Det kan være, et af børnene flytter hjemmefra, eller at der kommer nye medlemmer til i familien. 

Som abonnent får du en personlig profil hos din leverandør. Her kan du se dine månedlige betalinger, og du kan ændre i dit eksisterende abonnement. Ønsker du at skifte type af måltidskasse, er der også mulighed for det. Det kan være, du i en periode vil lave vegansk eller vegetarisk mad.

Derfor skal du angive antal medlemmer i husstanden i forbindelse med bestilling

I forbindelse med din bestilling af abonnement skal du oplyse følgende:

  • Bopæl (adresse og postnummer)
  • Type af kasse med ingredienser 
  • Antal måltider om ugen 
  • Antal personer i husstanden 

Efter du har valgt type af kasse med ingredienser og oplyst din bopæl, skal du angive hvor mange personer der bor i husstanden. Hos de fleste moderne leverandører af sunde måltidskasser kan der oplyses både antal børn og voksne. 

Når du har oplyst antal medlemmer, vil denne viden blive en del af dit abonnement, som de fremtidige kasser pakkes i forhold til. Derfor er det vigtigt, at du ændrer dit abonnement, hvis der i en periode kommer flere eller færre børn og voksne med til måltiderne. 

Du undgår madspild, når du slipper for at betale for mad, der ikke bliver brugt. Dette er særlig vigtigt hos de mange sammenbragte familier, som findes herhjemme. Her kan en husstand forøges med op til flere medlemmer fra den ene uge til den anden. 

Måltidskasser i sund udgave til børn

Har du børn i husstanden, ved du, hvor stor en udfordring det kan være at lave spændende, velsmagende og mættende måltider. Det kan virke uoverskueligt at lave børnevenlig mad, som både store og små medlemmer i husstanden vil elske. 

Når det kommer til grønne måltider, gør det ikke situationen lettere. Mange forældre kender til den daglige kamp med at få nok grønsager i børnene. Skal kampene mindskes, er det værd at købe sunde måltidskasser. 

Her får du inspirerede opskrifter til nye måder at tilberede og servere måltider på, der er spækket med vitaminer. Skulle der være rester til overs fra aftensmaden i går, kan madpakken til børnene blive nemme og hurtige at lave. 

Mange sunde retter smager skønt dagen efter og er egnet til at blive spist kolde. Det kan f.eks. være tærte, frikadeller, kyllingespyd eller en skøn pastasalat. På denne måde kan en sund måltidskasse også være med til at spare tid for dig om aftenen, da du kun skal bruge et par minutter på at lave madpakker til dine børn, som de kan have med i skole i morgen. 

Hvad koster det at få sund mad lige til døren?

Prisen på sund måltidskasse er påvirket af flere faktorer. Hvor mange måltider kasserne skal pakkes til om ugen samt antal medlemmer i husstanden, vil have indflydelse på prisen. Når du bestiller din kasse med råvarer online, vil du kunne se din personlige pris. 

Der vil som udgangspunkt være en standardpris for en bestemt type kasse med ingredienser. 2 familier kan opleve, at prisen pr. måned kan være forskellig. Dette skyldes, at ønskerne om antal måltider om ugen samt husstandenes størrelser varierer. 

Din personlige pris vil være synlig, før du accepterer købet og opretter dig som abonnent. Dermed ved du, hvad betaler, og du kan planlægge din økonomi i fremtiden. 

Der vil ofte være mulighed for at koble dit køb på Betalinsservice i forbindelse med bestillingen. Med automatisk overførsel hver måned slipper du for situationer, hvor du har glemt at betale, og hvor der ikke kommer måltidskasse hjem til dig. 

Jeg skal på ferie – hvad gør jeg med min måltidskasse?

Der kan være forskellige situationer i løbet af året, hvor der er brug for at sætte dit abonnement på pause eller skifte leveringssted.

Når du og familien, kæresten eller vennerne skal på ferie, kan der være brug for at sætte dit abonnement på pause. På din personlige side hos din leverandør bestemmer du selv, hvor mange uger din pause skal dække over. 

Alternativt kan du vælge at få din sunde måltidskasse leveret til en ny adresse. Dette kan være ønsket, når ferien tilbringes herhjemme i danske rammer. Du skal være opmærksom på, at der kan blive opkrævet ekstra gebyr, hvis din kasse med friske og danske råvarer skal bringes til et nyt sted indenfor Danmarks grænser. 

Sæt dit abonnement på pause

Står du overfor at holde en stor fest, eller er der andre anledninger, som gør, at du i en kortere periode vil pause dit abonnement, kan du selv gøre dette uden at skulle benytte dig af kundeservice. 

Når du har oprettet dig som ny kunde, kommer det dig til gode, at du bruger lidt tid på at orientere dig om dine mange muligheder med dit abonnement. Ved at være bekendt med muligheder for pause, ændring af leveringsforhold og ændring i indhold får du mere glæde og tilfredsstillelse med dit abonnement.

Skab variation i familiens måltider med forskellige måltidskasser

Skal der nye slags måltider på bordet? Eller har du lyst til at eksperimentere med anderledes råvarer?

Uanset hvilken slags måltidskasse du har, kan du skifte kategori og give dig selv og din familie nye smagsoplevelser. Der kommer løbende nye slags kasser til hos de mange leverandører, så du kan vælge imellem mere end 5 forskellige produkter. 

Vil du leve mere bæredygtigt og med større respekt for vores natur og klode, kan det være, du i perioder vil veksle med de økologiske måltidskasser eller de vegetariske udgaver. 

Der er masser af muligheder for at prøve kræfter med nye råvarer og spændende tilberedningsmetoder, så hver sæson på året kan blive fyldt op af lækre måltider. 

Hos mange leverandører kan du modtage en prøvekasse, så du får erfaring med, hvordan konceptet fungerer. Som potentiel, ny kunde kan du have forskellige spørgsmål. Med en prøvekasse kan du frit og uforpligtende teste konceptet af og finde frem til, hvordan en sund måltidskasse kan komme til at gøre en stor forskel for dig i hverdagene.